Building Company - TIS GROUP     +359 2 416 5000, 0879 82 5000

About us

Нека накратко Ви се предствим

Ние сме ТИС ГРУП ЕООД

Ние сме строителна компания насочена към създаването на Вашите мечтани жилища, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.

Създаването на нова еднофамилна къща или жилищна сграда. Ние влагаме прецизност и отношение на всеки етап от сторежа – от избора на парцел през проектирането и изпълнението  до крайния продукт – Вашият уютен, мечтан и функционален нов дом.

Местоположението. Стараем се да намираме най-подходящата локация, на която да построим Вашите мечтани жилища. Търсим тихи и спокойни места за живеене, които да осигурят бърз и лесен достъп до централната част на града.

Архитектура и Проектиране. Това за нас представя най-добре оригиналната изисканост и функционалност на нашите сгради. Съчетаваме съвременен дизайн с удобни и просторни разпределения на жилищната площ.

Качествените  материали. Ние работим с материали  от доказани производители, които  са гарант за доброто изплнение и дългия живот на нашите сгради.

Клиентите. За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най-добрия дом, съобразен с Вашите нужди.

Покупка на жилище. Ние ще Ви предоставим информация за финаниране при покупка на жилище и ще Ви консултираме на всеки етап от процеса по вземане на решение. 

About us
About us
About us
Web design от AM Design. Building Company - TIS GROUP. All rights reserved. © 2021 Sitemaps.

Top